GOspel – teambuilding

Ifølge Henrik kan ALLE synge gospel – men alle er måske ikke klar over at de kan!

Virksomhed

Til en virksomheds workshop er vægten lagt på, at medarbejderne får mulighed for at bryde med de vante former, og vise sig fra en anden og kreativ side. Alle kan være til en virksomheds workshop, for der er ingen forventninger til nodekendskab, sangerfaring eller musisk erfaring i det hele taget. Det handler om energi i et inkluderende og sjovt fællesskab – hvilket for de fleste medarbejdere vil være et bekendtskab med et helt nyt fællesskab. Budskabet i sådan en workshop er musikken – og IKKE hvorvidt man er troende eller ej.

Varighed af workshop: 15 – 60 min (aftales individuelt med arrangør)

Efterskole, Gymnasium & Højskole

Til en skole workshop, er udgangspunktet hvad eleverne har af sang og musik til dagligt.

Hvis det drejer sig om en skole, hvor musik er en fast bestanddel af skemaet, vil der ofte blive mulighed for at gå lidt mere ind i sangene, og vi kan således arbejde med dynamik, frasering og udtryk.

Er det derimod noget helt nyt for eleverne, tages der fat dér hvor eleverne er, så alle får en forhåbentlig rigtig god oplevelse med kor, og ikke mindst dét at synge i kor. Vægten vil her blive lagt på, at det skal være sjovt at synge sammen med de andre, og turde overskride en grænse, hvor stemmen og kroppen bliver brugt på en helt anden måde. Det kan derfor være en fordel at repertoiret kommer omkring noget pop og rock, som eleverne kender i forvejen.

Varighed af workshop: 60-150 min (aftales i forhold til det øvrige skema/undervisere)

Kor

Hvis et kor ønsker et nyt pust til en kor weekend eller til en workshop, så er der også mulighed for det. Henrik har over 12 års erfaring som korleder og instruktør for både gospel kor og rytmiske kor med et bredt repertoire.

Udgangspunktet kan fx være et ønske fra Jer selv i koret, et bestemt område I Jeres musik eller repertoire, I ønsker at fokusér på, eller at I ønsker at arbejde hen imod en koncert.

Varighed af workshop: 2 1/2 time – 4 timer (alt efter korets ønske)

pic